Dos policies nacionals atropellen mortalment a una cicloturista i es donen a la fuga

Jornada negra a les carreteres de Mallorca. Una turista de nacionalitat alemanya de 64 anys d’edat perdia la vida en el matí d’ahir després de ser atropellada per un cotxe a la carretera del Cap Blanc.

Segons les primeres investigacions, el conductor del vehicle que va atropellar la turista germana és un inspector del Cos Nacional de Policia, concretament del Grup de Crim Organitzat. Amb ell hi viatjava de copilot un agent del mateix cos.

A l’arribada de la Benemèrita, el conductor que va provocar l’accident no es trobava al lloc dels fets, però instants més tard va ser localitzat pels agents responsables del cas, sotmès a la prova d’alcoholèmia, i donà un resultat positiu, i tot seguit es procedí a la seva detenció.


Fets

Els fets es van produir sobre les 10.30 hores en el punt quilomètric número 7.300 de la DT.-6070, és a dir, enfront de la urbanització Puig d’en Ros.

Per causes que s’estan investigant per agents de l’Agrupació del Sector de Tràfic de la Guàrdia Civil de Balears, un grup de ciclistes, tots ells de nacionalitat germana, circulaven per la citada via quan tot apunta al fet que un cotxe va atropellar a la víctima. Es tracta d’una turista de 64 anys, aficionada al ciclisme i que practicava el seu esport favorit al costat del seu marit, un home d’uns 70 anys.

Ràpidament, una ambulància medicalitzada del SAMU-061 i nombroses dotacions de la Guàrdia Civil es van personar en el lloc del succés, però res van poder fer per salvar la vida de l’esportista. El matrimoni es trobava allotjat a l’hotel Delta i tenia prevista la seva marxa en el dia d’avui.


Font:
Diari de Balears

Posted març 26th, 2012 by Stefan Nolte and filed in Illes Balears

4 Responses to “Dos policies nacionals atropellen mortalment a una cicloturista i es donen a la fuga”

  1. eljabatillo escrigué:

    Lamentable, la imagen que acompaña la noticia en Ultima Hora lo resume todo. Trágico accidente, imperdonable imprudencia por parte de nada menos que un inspector de la policía nacional :(

  2. Salvador escrigué:

    Alcolizado a las 10h30. Con que desayuna ese poli? Espero que por lo menos no fueran en un coche oficial del cuerpo de policia.

  3. Stefan Nolte escrigué:

    Alcoholizao a las 10:30 de un domingo = empalmada tras toda una noche de juerga. A saber de qué otras sustancias daría positivo. Por lo que dicen “iban de paisano” con un coche que no tenia matrícula del CNP, pero….

  4. Stefan Nolte escrigué:

    Del FORO POLICÍA:

    “NO ESTABAN DE SERVICIO says:

    26 March, 2012 at 0:45

    ¡¡No ESTABAN DE SERVICIO. LES INTENTAN buscar una coartada que dañe menos sus intereses!!. LOS DOS SE ENCONTRABAN DE CENA DE GRUPO Y ACABARON SUS COPAS A LAS SIETE Y MEDIA EN EL PUB MICROS DE AVDA. ARGENTINA
    Uno inspector del CNP y el otro policia. Se conocen sus borraceras diarias y continuas desde hace siete años, y los jefes han intentado tapar los desmanes del inspector, sobre todo, por deferencia a su condición y amiguismo de unos de los Comisarios, el sr. Cristobal y al Jefe de UDYCO antonio Suarez, amigo a su vez del policia implicado. El suceso tuvo lugar con el coche oficial del grupo de crimen organizado, grupo al que pertenecian, y además iban armados los dos.

    El hecho es que el que conducia, el inspector, casi arolla a un compañero del CNP con su bici, y así esta persona siguio al conductor beodo hasta donde aparcó, llamado posteriormente a la G.C.

    El inspector era conocido dese hace años por sus melopeas que le hacian inadecuado en muchas ocasiones para estar en servicio, viendose obligado en ocasiones a tener que abandonanr el servicio para ir a dormir la borrachera a su casa, y todo con el conocimiento explicito de sus superiores, los cuales no tomaron jamás cartas en el asunto. SUS SUPERIORES SON TAN COAUTORES COMO ELLOS AL NO IMPEDIRLES EL SERVICIO EN ESAS CONDICIONES DESDE HACE AÑOS. “

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.