QUI SOM?


PalmaEnBici,
l’espai de la bicicleta urbana
, és un projecte pioner de comunicació mediambiental participativa, especialitzat en la mobilitat ciclista a Ciutat de Mallorca -i per extensió a la resta de les Illes Balears-.

Neix el mes de setembre de 2009, amb l’objectiu explícit de donar veu als usuaris de la bicicleta, potenciar-ne el seu ús, i denunciar tots els obstacles polítics, legals i d’infraestructura que impedeixen fer d’aquest mitjà l’opció preferida pels ciutadans de Palma.

Com ja s’ha mencionat abans, PalmaEnBici pretén ser un espai obert on recollir les opinions de tothom, sense fer-ne distincions per ideologies polítiques o altres qüestions alienes a l’estricta defensa de la bicicleta.

Actualment, l’equip redactor principal està composat per els següents membres:

 • Joan Lladó –Administrador-: Ambientòleg, promotor del projecte i expert en mobilitat sostenible. Sempre interessat en la gestió urbana, va impulsar aquest espai mogut per la necessitat de racionalitzar la comunicació a nivell ciclista.
 • Pamboli: Usuari de la bicicleta, tant a nivell urbà com per oci.
 • Pedalejant: Periodista especialitzat en notícies de l’àmbit mediambiental, i dinamitzador de xarxes socials (community manager). Recull tota l’actualitat relacionada amb la bicicleta i el transport sostenible.
 • Stefan Nolte: Expert en gestió ambiental a l’empresa i divulgador del pensament econòmic verd. Desgrana la crònica parlamentària, el rerefons ideològic i els fonaments científico-tècnics de les diferents iniciatives existents en matèria de mobilitat. Actualment desenvolupa un projecte agroturístic a la vall del Cabriol.
 • Jean Luc: Artista i defensor del transport sostenible. Aporta crítiques a l’actual model de ciutat envaït pels cotxes.

A l’equip redactor principal cal afegir-hi una desena de col·laboradors esporàdics, comentaristes del bloc, i en general els més de 6.000 seguidors a les xarxes socials que ens llegeixen habitualment.

Per participar en aquest projecte, pots enviar un correu electrònic a info@palmaenbici.com, o fer-ne un seguiment a les xarxes socials Facebook i Twitter.

Aquest projecte web ha estat subvencionat per la Conselleria de Medi Ambient i Mobilitat

Posted setembre 30th, 2009 by Joan Lladó

5 Responses to “QUI SOM?”

 1. TONINA escrigué:

  hola, yo que siempre voy en bici me quejo de el peligro que corro, pues por la carretera es un peligro, y por la acera molestas, pues no todas tiene carril bici se me complica mucho cuándo la quiero cojer….. gracias

 2. Jesus escrigué:

  wenas chicos
  me gusta este bloq estube mucho tiempo intentando saber de alguno foro que fuera relacionado ir en bici y las injusticias que llego a pesar que hay.

  o mejor la inpotencia de no poder hacer nada, a un que sea un novato de la bicicleta

  estoy de acuerdo contigo tonina.

 3. Sion escrigué:

  Bon dia , perdonau si aquest correu no va dirigit a on toca , però no se gens d’anglès , i no entenc més que on posa nom i correu(supòs), be jo vos escrivia per dir-vos que he intentat veura els mapes dels carrils bici , i no he pogut , el que posau no es veu clar i a on posa mapes en surt un que encara es veu més embullat, no podriu posar els mapes més ben definits?Gràcies.

 4. Stefan Nolte escrigué:

  Hola Sion! Encara hem de treballar en millorar el mapa de carrils bici, i fusionar-lo amb els nostres itineraris recomanats + planol d’aparcaments i bicipalma. Nam a poc a poc, però som conscients de que cal donar-li una bona solució!

  En mapa de carrils bici el pots veure al google maps:
  http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=217839042983611458888.0004b412f71543b89a920

  Cal actualitzar-lo amb els nous carrils de la carretera de Sóller i Camí dels Reis, però ja te servirà supos! :)

 5. esther escrigué:

  ¿Sabéis si hay prevista alguna concentración, protesta… en Mallorca contra la prohibición de circular sin casco?
  Parece ser que en Palma está prohibido ir en bici por el carril bus. En Madrid se permite y recomienda que bicis y motos vayan por el carril bus -y se va mejor- ¿alguien o algo en contra de esto?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.