Premi Alzina a Massa Crítica per la defensa del carril bici

Més de 200 membres del Grup d’Ornitologia Balear (GOB), van votar ahir en una trobada celebrada en La Misericòrdia lliurar el Premi Alzina 2010 per la defensa del medi ambient a l’associació Massa Crítica «pel seu compromís en la reivindicació d’espais per a bicicletes a la ciutat de Palma. Un compromís permanent que ha jugat un paper essencial en la implantació de la xarxa de carrils bici de Palma».

http://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/local/masa-critica-recibe-el-premio-alzina-del-gob-iberostar-grupotel-y-el-grup-garden-el-premio-ciment.html

Posted gener 25th, 2011 by pedalejant and filed in General

Peligrosa trampa para ciclistas

En el Camí de Son Espases, tras el nuevo hospital, se construyó recientemente un gran registro para aliviar las inundaciones que la lluvia provocaba en la zona. Ese gran registro se ha convertido en un trampa para los usuarios de la bicicleta. El hecho fue denunciado a Cort por vecinos de la barriada, que recibieron como única respuesta que la responsabilidad era de Emaya, sin que hasta el momento se haya realizado actuación alguna.

2011-01-23_IMG_2011-01-23_23_44_28_l11dp003

http://www.diariodemallorca.es/palma/2011/01/24/peligrosa-trampa-ciclistas/639146.html

Posted gener 24th, 2011 by pedalejant and filed in General

Nou èxit de la Diada Ciclista de Sant Sebastià

Un any més la Diada Ciclista de Sant Sebastià ha estat tot un èxit, en l’edició d’enguany més  de 10.000 persones han participat en la 33ª Diada Ciclista, patrocinada per la Caixa i organitzada pel consistori, amb motiu de la festivitat del Patró Ciutat.
 

La sortida oficial donada per l’alcaldessa, Aina Calvo, i el director executiu Territorial en Balears de la Caixa, Joan Ramon Forts. En el recorregut els participants, van sortir de Cort i van continuar pel Parc de la Mar. Posteriorment, van anar per Antoni Maura, Rambles, Jesús, i Salvador Dalí fins a arribar al Palau d’Esports de Son Moix.

La Policia Local de Palma, Creu Vermella i els voluntaris de l’Ajuntament de Palma han controlat la carrera per evitar accidents i ajudar els qui ho necessitessin. Les inscripcions han estat gratuïtes.

Després de la Diada, s’han repartit els obsequis per a tots els participants fins a esgotar les existències, i així mateix, premis per al participant de major edat, el més jove, la bicicleta més original, a la millor disfressa i al grup de centre escolar més nombrós i atractiu. A l’arribada a Son Moix s’ha celebrat una festa amb exhibicions de Bike Trial, una zona de jocs infantils amb castells inflables.

El bon temps que va acompanyar en el dia de Sant Sebastià va animar als ciutadans a sortir al carrer i participar a una diada que ja s’ha consolidat.

Posted gener 21st, 2011 by pedalejant and filed in General

33 DIADA CICLISTA “SANT SEBASTIÀ”

33diadaciclista

El proper 20 de Gener es celebra a Palma la 33 Diada Ciclista de Sant Sebastià. La sortida serà a les 12h de la Plaça de Cort i el recorregut continuarà per el casc antic fins a arribar al Parc de la Mar seguint per Antoni Maura, Passeig del Born, Carrer Unió, La Rambla, Avingudes, General Riera, Carrer Jesús, Salvador Dalí i finalitzant al Palau d’Esports de Son Moix on es celebrarà una gran festa amb sorteigs de regals.

Aquest any s’entregaran premis per al participant de major edat, al més jove, a la millor disfressa, a la bicicleta més original i al grup de centre escolar més nombrós i atractiu.

Les inscripcions són gratuïtes i es podran fer el mateix dia de Sant Sebastià a la plaça Major, al carrer Palau Reial i a la plaça Espanya a partir de les 10h del matí. Per agilitzar la teva inscripció, pots descarregar-te aquí el full d’inscripció i dur-lo imprès i emplenat als punts d’informació i inscripcions, on es repartiran els dorsals entre les persones inscrites.

Si vols optar al premi de grup escolar més nombrós, envia’ns el llistat de participants del teu centre per mail a registre@ime.a-palma.es abans del dia 14 de gener de 2011, amb les dades de contacte del responsable del grup. Descarrega’t aquí el full d’inscripció per grups escolars amb tota la informació.

Posted gener 15th, 2011 by pedalejant and filed in General