‘Bicibuscadores’, una web per recuperar les bicicletes robades

Un col·lectiu malagueny format per dissenyadors, amb el nom de la Ilustre Hermandad de diseñadores, ha creat una web amb només 18 euros enfocada a recuperar aquelles bicicletes que han estat robades.

Sota la premissa de bicibuscadors, cerquen mantenir l’esperança dels propietaris de poder recuperar els seus vehicles amb només quatre senzills passos i a través de la col·laboració ciutadana.

Primer cal posar en el cercador l’adreça més exacta possible del punt on estava la bicicleta abans del robatori, una vegada introduïda demanen emplenar un petit formulari per poder aportar més dades de com va desaparèixer. En tercer lloc, animen a pujar una fotografia del model de bicicleta en qüestió, perquè la identificació sigui així molt més ràpida i fàcil. I finalment només cal validar la sol·licitud perquè tots els usuaris de la comunitat ajudin a buscar-la.

Des del seu web es poden seguir les pistes de les bicis desaparegudes a través de les xarxes socials, i és que encara que la iniciativa ha començat a Màlaga, “pretenem abastar el major territori possible”, asseguren en el seu comunicat online.

Confessen, que això va més enllà d’una simple web i que es tracta de voler impulsar un moviment causat per “la indignació del relliscós fet què, instruments tan nobles com les bicicletes, siguin arrabassades de les mans dels seus propietaris”. Per això “volem instar a tota la població perquè es sumi a la causa, assenyalant els punts negres on existeix l’amenaça que es perpetri el robatori”, adverteixen.

Font

Posted març 25th, 2012 by Jean Luc and filed in tot sobre bicis

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.