La policia denuncia a un pare per dur les seves filles al col·legi en bici

Un escàndol. Així és com titlla la comunitat ciclista els fets, exposats al bloc Pozuelo con Pedales.

La setmana passada, el ciclista urbà Olliver Green tornava de recollir les seves filles del col·legi, quan dos policies municipals de paisà el varen abordar, increpant-lo per dur les seves dues filles en una bici que, segons els agents, no estava homologada. Es tracta d’una Kemper Pack Max Duo, específicament dissenyada segons la normativa europea per poder transportar dos nins a l’hora.

Però els policies no desistiren: també el varen sancionar per circular per la vorera, i prengueren les seves dades personals per redactar un informe per l’Ajuntament i els Serveis Socials, denunciant-lo per ser “un pare irresponsable”.

Des de PalmaEnBici donam tot el nostre suport a l’Olly, i volem denunciar el risc de que es generalitzin aquest tipus de denúncies amb la nova onada d’ordenances ciclistes que s’estan elaborant a tot l’Estat, i que sovint no contemplen aquestes situacions excepcionals.

Posted març 28th, 2012 by Stefan Nolte and filed in Península Ibèrica

12 Responses to “La policia denuncia a un pare per dur les seves filles al col·legi en bici”

  1. Salvador escrigué:

    Cuando un reglamento es absurdo, u obsoleto conviene cambiarlo. Mientras esta en fase de adaptacion o de cambio conviene aplicarlo con precaucion o incluso no aplicarlo.
    Saben ustedes porque existe una vuelta ciclista a Francia, a Espanya, a Italia, pero no existe vuelta ciclista a Inglaterra? Pues porque con la forma de pensar victoriana se prohibio una cosa tan arriesgada y peligrosa. Fué eso un avance? Queremos hacer algo parecido ahora aqui poniendo impedimentos a unos cambios en la forma de moverse por las ciudades que se estan imponiendo en casi todos los sitios?

  2. Alberto Carranza escrigué:

    Impresionante articulo.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.