En llibertat sota fiança el policia que va atropellar als turistes alemanys

L’agent de la Policia Nacional acusat de l’atropellament mortal a una ciclista alemanya el passat 25 de març a la carretera de Sa Torre, a Llucmajor, que suposadament es va donar a la fuga després d’atropellar a la víctima amb un cotxe camuflat del cos -que conduïa en estat embriac i fora de servei-, ha sortit de presó després de pagar una fiança de 5.000 euros.

El policia ha estat empresonat durant un mes i una setmana fins que fa uns dies el jutjat d’instrucció que investiga el cas va fixar una fiança perquè l’imputat pogués quedar en llibertat. Anteriorment, el magistrat havia desestimat en diverses ocasions els recursos interposats per la defensa de l’agent i confirmava així la seva situació de presó provisional. No obstant això, a finals de la setmana passada el jutge va acordar establir una fiança de 5.000 euros perquè el principal sospitós del cas, en el qual també està implicat un inspector de Policia, pogués sortir en llibertat. Així, dijous passat el funcionari policial va abandonar la presó de Palma després d’abonar aquesta quantitat.

L’home està acusat d’homicidi imprudent, un delicte contra la seguretat vial i omissió del deure socorrs. L’agent i l’inspector van ser detinguts el 25 de març per l’atropellament mortal d’una ciclista germana, Renate Dietrich, de 64 anys, quan circulava amb bicicleta al costat d’un grup en la carretera de Cap Blanc, entre Sa Torre i Maioris. La violència de l’impacte va llençar la víctima contra un arbre, la qual cosa li va produir la mort. Els dos policies suposadament anaven en estat embriac en un cotxe camuflat de la Policia que havien agafat de forma irregular, ja que es trobaven fora de servei. La fiscalia també els acusa de marxar-se del lloc sense auxiliar a la ciclista. L’endemà, un d’ells va ser empresonat.

Font: Diario de Mallorca

Posted maig 10th, 2012 by Stefan Nolte and filed in Illes Balears

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.