Més morts a les carreteres: una conductora èbria mata un ciclista a Cala Rajada

Si “les bicicletes són per l’estiu”, sembla que els atropellaments a ciclistes també. No només hi ha més bicis a les carreteres: també es dispara la ingesta d’alcohol per part dels automobilistes, i per tant els atropellaments.

La tràgica equació s’ha tornat a complir, aquesta vegada a Cala Rajada: al voltant de les 6:15 de la matinada, una jove de 28 anys ha matat un ciclista de 40 al carrer del Clot Gran. Aquesta vegada, la implicada no ha fugit del lloc de l’accident, com va fer fa un mes i mig un policia nacional que va matar una turista alemanya. Però, quan passat un quart d’hora se li va fer la prova d’alcoholèmia, donà una taxa de 0,47 -fet que va motivar la seva immediata detenció-.

Encara s’estan investigant les circumstàncies exactes de l’atropellament, i encara no es descarten infraccions per part de la víctima. En la versió dels fets relatada per la detinguda, la bici “es va creuar al seu camí”, i no li donà temps per evitar la col·lisió. L’autòpsia servirà per dictaminar, entre d’altres, si l’home atropellat també es trobava sota els efectes de l’alcohol o altres estupefaents.

Alguns veïns han aprofitat per denunciar que la presència de conductors ebris es multiplica els caps de setmana -especialment a les zones on es celebren botellots-, i que pel carrer on s’ha produït el sinistre els cotxes circulen a velocitats extremadament altes -i que caldria construir-hi “badens” per augmentar la seguretat dels altres usuaris de la via -.

La víctima de l’atropellament -que morí en l’acte- era una coneguda personalitat al municipi de Capdepera, en ser un dels principals promotors del turisme nàutic a la zona.

Posted maig 14th, 2012 by Stefan Nolte and filed in Illes Balears
Tags:

One Response to “Més morts a les carreteres: una conductora èbria mata un ciclista a Cala Rajada”

  1. Aina escrigué:

    Quin desastre!! Les bicicletes som vulnerables. Pass una penada!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.