II Concurs de Dibuix Escolar sobre Mobilitat Sostenible

Amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat, les conselleries d’Agricultura, Medi Ambient i Territori i d’Educació, Cultura i Universitats, juntament amb el Consorci de Transports de Mallorca (CTM) convoquen el II Concurs de Dibuix Escolar sobre Mobilitat Sostenible, adreçat a alumnes d’educació primària de tots els centres de les Illes Balears.
Els dibuixos, que es poden fer arribar al CTM entre l’1 i el 30 de novembre, han de reflectir algun aspecte relacionat amb la mobilitat, i es valoraran especialment els dissenys que tinguin a veure amb el transport públic i que plantegin alternatives al transport privat.
Els premis es divideixen en tres categories (cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior) i consisteixen en una bicicleta per al guanyador de cada categoria i cinc aparcabicicletes per al centre escolar. Els dibuixos finalistes s’exposaran a l’Estació Intermodal de Palma i l’acte de lliurament dels premis tindrà lloc al voltant de Nadal. Les bases del concurs es poden consultar a la pàgina web www.tib.org.
Al Concurs de Dibuix Escolar sobre Mobilitat Sostenible que l’any passat va celebrar la primera edició, hi participaren 26 centres escolars amb 185 dibuixos.

Font

Posted setembre 25th, 2012 by pamboli and filed in Illes Balears

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.