Un conductor ebri es dona a la fuga després d’atropellar un grup de ciclistes

El sinistre es va produir el dissabte a les 18:30, a la carretera que uneix Muro i Ca’n Picafort

Un grup format per uns 15 ciclistes alemanys circulava ahir a la tarda per la carretera de Ca’n Picafort a Muro, en direcció a aquest municipi. Sobre les 18.30 hores, un vehicle que circulava en el seu mateix sentit va atropellar a un d’ells, impulsant-lo contra els seus companys. A causa de l’atropellament, molts dels ciclistes van caure al sòl i van sofrir lesions de diferent consideració. Sis d’ells van haver de ser atesos per personal de les ambulàncies del 061, i després van ser evacuats a un hospital.

El conductor del cotxe es va donar a la fuga, encara que després de l’impacte amb els ciclistes va perdre el retrovisor del vehicle i algunes peces. Mentre els sanitaris atenien als ferits, la Guàrdia Civil de Tràfic iniciava la recerca de l’accident, amb la col·laboració de la Policia Local de Ca’n Picafort.

A partir de les peces que va perdre el cotxe, la Guàrdia Civil va consultar la seva base de dades per creuar informació. Al final es va identificar un cotxe sospitós, que va ser localitzat després. Aquest vehicle estava aparcat a Muro, tenia el motor calent quan els agents ho van trobar i li faltaven peces com les quals es van trobar en el punt de la col·lisió.

El pressumpte conductor donà positiu en el posterior control d’alcoholèmia, evidenciant una vegada més la conducta criminal d’alguns conductors.

Font: Última Hora

Posted abril 8th, 2013 by Stefan Nolte and filed in Illes Balears
Tags:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.