Comencen les obres per eliminar el carril d’Avingudes.

Pareix que demà dilluns,  l’Ajuntament de Palma comença les obres per eliminar el carril bici d’Avingudes. Es duran a terme al dematí, sense previ avís van a executar una altre promesa electoral com a Blanquerna sense comptar amb l’opinió dels ciutadans. Sense cap argument ni criteri de mobilitat es disposen a eliminar una obra realitzada fa només 2 anys i que diàriament utilitzen més de 1.000 persones i tot per disposar d’una carril més per vehicles privats a la principal arteria de Ciutat. El nou carril bici transcorrerà per carrers interiors eliminant gairebé un centenar d’aparcaments del centre.

La nostra ciutat està tornant enrere, llevant espais al vianant i a la bicicleta a favor dels cotxes, un model de ciutat contaminant lluny del que s’aplica a la resta d’Europa.

FONT

Posted juliol 17th, 2011 by pedalejant and filed in General

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.