Cort canvia els ancoratges de Bicipalma per evitar robatoris

L’Ajuntament de Palma ha canviat els 485 ancoratges de Bicipalma amb la finalitat d’evitar robatoris; únicament falta substituir el programari de dotze ancoratges. Des de la Societat Municipal de Aparcaments (SMAP) destaquen que el canvi dels ancoratges per uns altres més segurs no suposa cap cost pel Ajuntament, ja que és a càrrec de l’empresa que subministra aquest servei perquè els instal·lats inicialment no han funcionat bé. Així, des que el passat 28 de març es va posar en marxen Bicipalma, han estat sostretes 95 de les 358 bicicletes amb les quals va arrencar aquest servei. De les bicis que s’han robat, Cort ha aconseguit recuperar 15 en un mes. cal destacar que s’han trobat bicicletes públiques fins a a Inca.

A dia d’avui, unes 40-50 bicis es troben en el taller de reparació; aquesta xifra va canviant gairebé diàriament.

Per altra banda, el president del SMAP, Sebastià Sansò avança que la seva idea és incrementar el servei de Bicipalma. En aquest sentit, han mantingut reunions per poder aconseguir 50 bicicletes més i poder donar cobertura a més usuaris que estan en llista d’espera. Es tracta del projecte Civitats, mitjançant el qual la Unió Europea pagaria el 50% de les noves bicicletes i el Ajuntament de Palma el 50% restant. Bicipalma compta amb 10.000 usuaris i 8.000 en llista d’espera.

D’altra banda, des de la SMAP també han manifestat que estan estudiant la possibilitat d’ampliar el servei de Bicipalma als turistes que visiten Ciutat.

Ultima Hora

Posted juliol 27th, 2011 by pedalejant and filed in General

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.