Torna la “BICIFESTA”

         bicifesta

Palma acollirà el proper diumenge 25 d’octubre de les 10.00 a les 14.00 hores es celebrarà la tercera edició de la ‘Bicifesta‘, que tindrà aquesta vegada un circuit tancat d’uns tres quilòmetres que recorrerà els tres carrils de la corona interior d’Avingudes i del Passeig Marítim fins a Avinguda l’Argentina.

El regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de Palma, Joaquín Rodríguez, qui ha explicat que aquesta iniciativa pretén donar a conèixer a la ciutadania els beneficis de la bicicleta com a mitjà de transport alternatiu. Rodríguez ha informat que en aquest edició s’ha ampliant el nombre de punts de lloguer de bicicletes, que passa de quatre a cinc i que també es portarà a terme una gimcana per als nins que participin en la festa. La iniciativa torna després d’haver estat els mesos estivals aturada, la ‘Bicifesta’ es durà a terme l’últim diumenge del mes de novembre, mentre que el desembre no es farà per les festes de Nadal, de manera que es reprendrà en el mes de gener.

Finalment, el trànsit rodat podrà accedir al centre de Palma per Sindicat i Porta d’és Camp i sortir des de Bisbe Perelló, Porta de Sant Antoni, Porta d’és Camp i Antoni Maura. Alhora, Avinguda l’Argentina, Passeig Mallorca, Avinguda Portugal i Via Alemanya romandran obertes al trànsit.

                                                                                           bicifesta-mapa-bici

 Esperem que sigui un gran èxit de participació i que es segueixi amb aquestes iniciatives per impulsar el transport sostenible.

 

Posted octubre 22nd, 2009 by pedalejant and filed in General

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.