Pimem Taxi també prefereix el carril bici d’Avingudes.

Quan alguns llocs ja han finalitzat les obres dels nous “ciclocarrers”, dia a dia, diferents col·lectius estan manifestant que el Carril d’Avingudes ja els anava a bé. Si ahir fou Afedeco avui són els taxistes.  El president de l’associació de Taxistes de Pimem, Mateu Bordoy, afirma que considera una “incoherència” que s’hagin gastat prop de 200.000 euros per eliminar el carril bici de les Avingudes, sobretot en temps de crisis, i traslladar-ho a un traçat alternatiu dissenyat per l’equip de govern municipal per diversos carrers cèntrics de la ciutat.  A pesar que reconeix que amb aquest canvi el carril bus-taxi ha augmentat la seva “fluïdesa” i “seguretat” en la principal artèria de circulació de la ciutat, Bordoy lamenta que aquesta eliminació hagi estat una decisió “política” i que s’hagi destinat aquesta partida  a “desfer el que uns altres han fet” en temps de crisi com els actuals i “quan no hi ha diners”, segons les seves paraules.

Davant el nou traçat, el president confia que hi hagi menys incidents que en aquests últims mesos, encara que reconeix que en aquests moments els taxistes ja s’havien adaptat al carril bici de les Avingudes. “Nosaltres apostàvem per modificar el traçat existent perquè era perillós, però no per eliminar-ho”, afirma Mateu Bordoy.

Quant a les queixes expressades pel col·lectiu dels distribuïdors, els qui amenacen amb deixar de proveir a la zona del nou traçat perquè ha suposat el trasllat de diferents punts de càrrega i descàrrega i dificultats d’accés, Bordoy lamenta que s’hagi generat un conflicte en un altre sector. “Mai plou a gust de tothom”.

 Si al final resultarà que ningú estava en contra del carril d’Avingudes.

Diario de Mallorca

Posted agost 11th, 2011 by pedalejant and filed in General

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.