La supressió del carril bici d’Avingudes dispara les queixes dels ciutadans


El departament de Qualitat de Cort va rebre al juliol 973 reclamacions, la qual cosa suposa un 30 per cent més respecte al mateix mes del 2010 – Aquest augment es deu a les 122 queixes presentades pel trasllat dels cicles a un traçat interior.

L’eliminació del carril bici d’Avingudes ha concentrat el major nombre de queixes rebudes a l’ajuntament de Palma durant el mes de juliol. Els ciutadans han registrat 122 reclamacions per aquesta supressió, la qual cosa ha provocat que augmenti la xifra total arribant a un total de 973, és a dir, un 30 per cent més que el mateix mes de l’any passat, quan es van presentar 678 queixes.

Diario de Mallorca

Posted agost 16th, 2011 by Joan Lladó and filed in General

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.