Bicicletada dissabte 20 d’agost “Sense el carril d’Avingudes estem en bragues”

La darrera sortida de Massa Crítica del 6 d’Agost va ser tot un èxit. Començarem la marxa més de 180 bicicletes i arribàrem a ser gairebé 300 ocupant tots els carrils de les Avingudes! Cal seguir denunciant el malbaratament dels doblers públics i que prenguin nota que qualsevol retrocés més que vulguin fer pel que fa a la bicicleta ens hi tendran davant.

Després de la sortida férem una Assemblea, gent de Massa Crítica i del moviment 15M i es va decidir fer una altra sortida per el dia 20 d’Agost a les 10,45 h. a la Pça. d’Islandia amb un recorregut que passi tant per les Avingudes com pel carrer Blanquerna. El lema és “Sense el carril d’Avingudes estem en bragues”, de forma que qui vulgui pugui venir amb roba interior, banyador o despullat (ningú que deixi de venir per això, qui vulgui anar vestit que ho faci). Es demana a l’Ajuntament de Palma:

Que s’aturin inmediatament les obres del desmantellament del Carril Bici d’Avingudes i aposti real i decididament per una movilitat sostenible  a la nostra ciutat amb més espais pels vianants, la bicicleta i el transport públic.

Per altra part, per la gent que no tengui bicicleta o per gent que no vulgui venir amb bicicleta dissenyarem uns cartellets que ja us farem arribar, per què es pengin a la part posterior del cotxe. Estaria molt bé que durant la sortida del dia 20 d’Agost hi hagués cotxes passejant per les Avingudes amb aquest cartellet i donant suport.

Us podeu descarregar els cartells aquí:

Cartell “Sense el carril d’Avingudes estem en bragues” en color

Cartell “Sense el carril d’Avingudes estem en bragues” en b/n

Cartell de motius

Salut i bici

BICIBRAGUES11

Acampada Palma

Posted agost 18th, 2011 by pedalejant and filed in General

One Response to “Bicicletada dissabte 20 d’agost “Sense el carril d’Avingudes estem en bragues””

  1. Jesús escrigué:

    Si el que volem és que la societat ens recolzi de cara a recuperar el carril bici d’avingudes, no crec que fer una manifestació en roba interior ajudi gaire. D’entrada, perquè sobre tot a la gent gran/conservadora/de dretes no li farà gaire gràcia, a més de què li dóna un aire “festiu” a la cosa que no crec que encaixi molt amb la protesta, que en el fons és una cosa molt sèria.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.