La reserva india dels ciclistes

2011-09-03_IMG_2011-09-03_21 20 00_d14dp001Prop d’un centenar de persones han participat aquest dissabte a la bicicletada convocada per Massa Crítica, en contra de la modificació del traçat del carril bici de les Avingudes. En aquesta ocasió, els manifestants disfressats d’indis van iniciar la marxa des de la plaça d’Espanya i al crit de «Sense el carril bici d’Avingudes estem a la reserva, com els indis», van recorrer els principals carrers de Ciutat.

El portaveu de Massa Crítica, Carles Valentí opina que Cort “està boicotejant el ús de la bicicleta”, per la qual cosa també “estan perjudicant al turisme” que tant promouen. A més, recorden que un informe del visitants a Palma indica que “del que més es queixen és del renou i de l’excés de cotxes”.

Pel que fa al carril bici alternatiu, Valentí critica que “no fan la funció de connexió am els altres carrils bici de l’Eixample” i titlla els ciclocarrers de “presa de pèl, ja que ni els nins ni la gent gran els utilitzen, degut a que han de compartir espai amb els cotxes”.

La protesta col·lectiva volia fer veure a la ciutadania i a l’Ajuntament de Palma el seu rebuig a la decisió del consistori de modificar el traçat del carril bici al seu pas per les Avingudes, el qual ha estat traslladat a altres carrers de l’interior de l’arc format per avingudes. Massa Cívica convoca una bicicletada el primer dissabte de cada mes per mostrar el seu rebuig a aquesta mesura.

Font

Posted setembre 4th, 2011 by pedalejant and filed in General

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.