Pedalegem cap a un món sostenible

Durant el mes de setembre hi ha 3 dates assenyalades:

- 22 de Setembre: Dia Internacional SENSE COTXES.

- Del 16 al 22 de Setembre: Setmana Europea de la MOBILITAT SOSTENIBLE.

- 24 de Setembre: Moviment internacional contra la CRISI CLIMÀTICA (Planeta en moviment).

És un dia per fer accions encaminades a allunyar-se dels combustibles fòssils. Podeu trobar més informació a la web http:\\www.350.org

Per tot això Massa Crítica ha organitzar una passejada en bicicleta el proper DISSABTE, 24 DE SETEMBRE que substituirà la que teníem prevista fer el dissabte 1 d’octubre (primer dissabte de mes),

La trobada tindrà lloc a les 10,30 h. a la Plaça d’Espanya per començar a animar la sortida amb Tambors per la Pau A les 11,00 h. i sota un gran pancarta que dirà  PEDALEGEM CAP UN MÓN SOSTENIBLE s’iniciarà la marxa.

L’itinerari serà pel centre de Palma, passant per les Avingudes i Blanquerna, entre d’altres carrers, amb una atura a la Plaça de Cort. La durada de l’itinerari serà d’entre una hora i mitja i dues hores. Qui no pugui venir les dues hores pot iniciar la marxa i llavors deixar-la a sa meitat.

A la passejada acompanyarà la policia per regular el trànsit, per la qual cosa hi poden venir infants acompanyats d’adults.

Per ser més vistosos s’ha pensat que la gent vagi  amb una camiseta de color verda, d’aquesta manera es vols canviar el gris dels cotxes per el verd de les bicicletes.

Per una ciutat sense cotxes, per un món més sostenible, per un planeta més verd VINE amb BICI, PATINANT o CORRENT a gaudir d’una passejada per PALMA.

massa_critica_terra

Massa Crítica

Posted setembre 21st, 2011 by pedalejant and filed in General

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.