En Bici per Palma

fotos_bicis_por_palma_dos

La gran acceptació del programa de préstecs de bicicletes ‘En Bici per Palma’, iniciativa conjunta de la Fundació Balears Sostenible, la direcció general de Canvi Climàtic del Govern Balear, l’Ajuntament de Palma i Diario de Mallorca, ha estat el motiu per el qual aquesta proposta inicia el proper 1 de novembre una nova etapa amb una major oferta de bicis, millor atenció als participants, més monitors i amb un horari ampliat.

Tant turistes com residents respongueren a la invitació de passejar sobre dues rodes per la ciutat i durant la passada temporada de ‘En bici per Palma’, posada en marxa el passat 26 d’abril fins finals de juny, es llogaren més de 1.700 bicicletes, unes 200 cada diumenge.  

A partir del 1 de novembre fins el 13 de desembre, tots els diumenges, entre les 9.00 i les 17.00 hores, es podrà recollir una bicicleta a les carpes de la Fundació Balears Sostenible situades a sis diferents llocs de Ciutat, dos més que la primera etapa:

- Plaça d’Espanya

- Sa Falca Verda (Parc Sa Riera)

- Av. Antoni Maura

- Passeig Marítim (front Auditorium)      

- Portixolet

- Ciutat Jardí

Reserva la teva bicicleta al telefono.: 800 40 11 22 (només els dimecres i els dijous de les 9.00 a 20.00 i divendres de 9.00 a 14.00 també es poden recollir directament a les carpes.

Preu por dia: 2 Euros (titulars Targeta Verda, Targeta Ciutadana o Targeta Círculo 10)

No titulars: 5 Euros.

L’usuari comptarà amb el casc i un cadenat. A més, està prevista la utilització d’unes quaranta cadires especials per nins. En aquesta segona etapa, els organitzadors han previst que una furgoneta segueixi als ciclistes per atendre en cas de averia i per si fos necessari substituir la seva bicicleta. Els usuaris podran tornar la bicicleta en qualsevol de les sis carpes habilitades.

Esperem que aquesta segona etapa d’En bici per Palma tengui la mateixa acceptació i que des dels organismes públics i privats es segueixi impulsant aquests tipus de iniciatives.

Posted octubre 31st, 2009 by pedalejant and filed in General

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.