Avinguda Argentina comptarà amb un carril bici.

L’Ajuntament de Palma començarà el proper 3 de novembre, un nou carril bici a l’Avinguda Argentina, des de la intersecció amb els carrers Ruiz de Alda i Ramón y Cajal, fins el Passeig Mallorca.
 
El nou carril comptarà amb un pressupost de 15.000 euros i amb un termini d’execució d’unes tres setmanes, discorrerà per la calçada dels números parells de l’Avinguda Argentina i per la calçada dels números imparells de l’Avinguda de Catalunya per unir-se al carril del Passeig Mallorca.

Aquesta actuació s’emmarca dins d’un nou model de ciutat, amb criteris de mobilitat, accessibilitat, seguretat vial i sostenibilitat. L’Ajuntament recalca que està adaptant la ciutat per permetre el desplaçament autònom de totes les persones, independentment de les seves condicions físiques.

Els pressuposts Municipals per 2010 no contemplen cap partida econòmica per la construcció de nous carrils bici a Palma, encara així Cort precisa que no significa que no es vagin a construir més, ja que es compta amb altres vies de finançament, com el Pla E i la convocatòria de subvencions per part dels Ministeris de Medi Ambient i Energia i del Consell Superior d’Esports.

El sis carrils bicis (Avinguda Picasso, carrer Salvador Dalí, les Avingudes, carretera de Valldemossa, cami de Jesús i plaça Pere Garau) que s’han construït enguany s’han duit a terme, gràcies al Fons Estatal d’Inversió Local.

Entrada publicada per pedalejant

Posted novembre 1st, 2009 by pedalejant and filed in General

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.