Es reuneix la Comissió Informativa prèvia al plenari on s’aprovarà la nova Ordenança Ciclista

  

marisolfdezEl proper dia 22 de desembre es celebrarà una sessió plenària a l’Ajuntament de Palma, per aprovar -entre d’altres assumptes- la nova Ordenança Ciclista (veure esborrany).

Amb caràcter previ a la celebració d’aquest plenari, aquest dijous dia 15 de desembre, es reuneix la Comissió Informativa on els diferents grups municipals presentaran les seves esmenes i procediran a negociar una possible redacció de consens.

Tal i com informàvem ahir, la coalició PSM-IniciativaVerds presentarà unes esmenes elaborades conjuntament amb el col·lectiu ciclista Massa Crítica, que han decidit compartir al seu bloc “Cort Obert” (veure PDF).

Des del seu perfil de Facebook, la regidora Marisol Fernández ens informa que hi ha bona predisposició per part de l’actual regidor de mobilitat Gabriel Vallejo, però que encara queda per veure la posició del Partit Popular.

Anirem informant!

Posted desembre 14th, 2011 by Stefan Nolte and filed in General

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.