Aparcament + bici = Gratis

Avui tenia feines per Palma, i no tenia ganes de pagar, així que he deixat el cotxe a l’aparcament de Santa Pagesa. Quan anava a sortir, he vist les bicicletes verdes, i m’he animat a agafar-ne una per primera vegada. He emplenat un breu formulari, i ja estava pedalejant per blanquerna cap al centre.

He de dir que feia mal circular per un carrer blanquerna encara amb obres. Quan estigui fet el carril bici, imagino que es trigaran 3 o 4 minuts en arribar al centre. En qualsevol cas, he arribat ràpidament a la plaça d’Espanya i amb una hora he tingut temps suficient per fer tot el que havia de fer.

És a dir, que no he gastat res, ni per aparcar (una hora gratis), ni per agafar una bici (una altre hora gratis). Que més vull?

FO2_07/03/04_1714

Entrada publicada per pamboli

Posted novembre 5th, 2009 by pamboli and filed in General

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.