Cort incrementarà les estacions de Bicipalma i construirà un ciclocarrer a Son Gotleu

Com ja anunciarem el servei de bicicleta pública deixarà de ser de franc a partir del proper mes de febrer, per això des de la regidoria de mobilitat estan estudiant tota una sèrie de millores per fer del servei de BiciPalma més adient en comparació al preu de 30 euros anuals que es preveu cobrar.

Una d’aquestes millores és la instal·lació de noves estacions a diferents indrets de l’eixample de ciutat, d’aquesta manera s’arribarà a zones amb gran densitat de població.

En total s’instal·laran 7 estacions als:

- carrer Sant Magí

- carrer Manacor amb Reis Catòlics

- plaça Miquel Dolç

- carrer Miquel Fleta (altura estació metro Son Costa — Son Fortesa)

- Plaça de bous

- Parc de Ses Fonts

- carrer Uruguai (Palma Arena)

D’aquesta manera BiciPalma passarà a contar amb 35 estacions i 625 ancoratges, també s’incrementarà el nombre de bicicletes de les 336 actuals a 425. A més Cort està estudiat a quines estacions hi ha més problemes de disponibilitat de bicis per en un futur ampliar amb més ancoratges i bicicletes.

Una altra novetat per l’any que ve, l’Ajuntament de Palma preveu construir un ciclocarrer a la barriada de Son Gotleu, el recorregut passarà per la plaça Orson Welles, camí de Regal, Francesc Julià, Tomàs Rullán, camí de Son Gotleu i acabar novament a la plaça Orson Welles. Es preveu que les obres comencin passat les festes de Nadal i que sigui una realitat a principis de febrer. Aquesta obra està inclosa en el pla integral que està duent el consistori per millorar la barriada palmesana.

A excepció del pagament de Bicipalma a partir de febrer, la resta de la noticia es tracta d’una broma, volíem participar com mana la tradició en el dia dels innocents. A dia d’avui no hi ha previst cap iniciativa en el servei de Bicipalma ni cap a la construcció de ciclocarrers. D’altra banda sentim les molèsties que hagin pogut ocasionar.

 

 

Posted desembre 28th, 2011 by pedalejant and filed in General

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.