S’incrementa un 50% el nombre de ciclistes pels carrers del Carril Bici Alternatiu en un any.

L’Ajuntament de Palma ha donat a conèixer el nombre de persones que circulen diàriament pel carril bici alternatiu al d’Avingudes, posat en marxa el passat mes de setembre. Cort comptabilitza durant els tres primers dies laborals de cada mes els ciclistes que circulen per dos punts on hi ha càmeres instal·lades: el carrer Josep Anselm Clavé i la cantonada entre els carrers Santiago Russinyol i Baró de Pinopar.

Durant el passat mes de desembre varen circular diàriament pel carril bici alternatiu d’Avingudes 792,5 usuaris, quan fa un any pels mateixos carrers hi circulaven uns 528, el que representa un increment d’un 50% en relació al mateix mes de 2010. Sembla que ens toca recordar-li a l’equip de govern del senyor Isern, fa un any aquest 50% d’usuaris que comptabilitzen de més devien circular pel desaparegut carril bici d’Avingudes. Era d’esperar, doncs, que si fa un any no havia carril bici per aquests carrers, ara la xifra de ciclistes s’haguí duplicat.

A més a més, ja que comparen xifres, abans de l’eliminació del carril bici d’Avingudes 2.031 persones l’utilitzaven diàriament, dades del mes d’octubre del 2010, al mateix mes d’el 2011, ja sense carril bici d’Avingudes, varen circular 1.959 usuaris.

2010

2011

Dif.

Usuaris pel carril d’Avingudes

(Dades del mes d’Octubre del 2010 i 2011)

2.031

1.959

↓3,70%

Usuaris pel carril Alternatiu

(Dades del mes de Desembre del 2010 i 2011)

528

792,5

↑50%

 

Posted gener 15th, 2012 by Jean Luc and filed in Palma

One Response to “S’incrementa un 50% el nombre de ciclistes pels carrers del Carril Bici Alternatiu en un any.”

  1. Stefan Nolte escrigué:

    Hola Jean Luc… l’augment es degut sobre tot a l’existència del servei de “BiciPalma”. Salut!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.