El carril bici imatge del Nadal

arbrebici

Cort dona demà l’inici a les festes de Nadal amb l’oficial encès dels llums a les 18.30 hores. L’Ajuntament de Palma ha organitzat fins el 6 de gener, Dia de Reis, mig centenar d’activitats diferents. L’objectiu del consistori és oferir una mostra de petites activitats per tot els carrers i quasi tots els dies de desembre per generar un clima d’animació.

La regidora de Comerç, Joana Maria Borràs ha destacat que els canvis i l’ampliació de l’oferta durant el imminent Nadal serviran per dinamitzar Ciutat, i d’aquesta forma respondre al missatge que han llençats els comerciants que no volen que la capital balear sigui tant trista i avorrida. En paraules de Borràs, són una bona excusa per donar vida als carrers, degut a que no es limiten als esdeveniments obligatoris, com la tradicional Festa de l’Estendard, Cap d’Any i la Cavalcada dels Reis Mags.

Tot això i més, sota un cartell en el qual apareix un carril bici que dona forma a un arbre de Nadal. De ben segur que el mitja de transport de moda serà una de les protagonistes de la campanya d’enguany.

Posted desembre 4th, 2009 by pedalejant and filed in General

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.