V Marxa Cicloturista de les Illes Balears

La V Marxa Cicloturista de les Illes Balears es celebrarà el proper dijous 1 de Març, la trobada està inclosa al programa d’actes del Dia de les Illes Balears. La marxà serà a les 9h amb sortida i arribada des del Consolat de Mar i el recorregut  comptarà amb 102,8km.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a través del correu: cicloturisme.fcib@gmail.com o a la pàgina web de la Federació de Ciclisme de les Illes Balears, abans de dia 25 de febrer a les 20h. Només poden participar els ciclistes en llicència 2012.

Premis:

  • Trofeu als ciclistes més joves (masculí i femení)
  • Trofeu als ciclistes més grans (masculí i femení)
  • Trofeu al grup més nombrós

 

Posted febrer 21st, 2012 by pedalejant and filed in Illes Balears, Palma

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.