El PSIB censura que només funcionen 75 bicis públiques de les 336 del servei

Els socialistes censuren que, actualment, només funcionen 75 bicicletes de les 336 amb les quals compta el servei públic Bicipalma, la qual cosa correspon a un 22 per cent de bicis operatives.

El grup municipal socialista va realitzar un estudi de camp comprovant la disponibilitat de les bicicletes en cadascuna de les estacions. Els resultats “demostren la mala gestió que el Govern municipal del PP està realitzant” d’aquest servei. El Bicipalma compta amb 28 estacions i 21.800 usuaris que utilitzen aquest servei diàriament, que passarà a ser de pagament. Per això reclamen a l’actual Consistori una millora en el manteniment del servei i que l’Ajuntament “faciliti als usuaris l’elecció del sistema de pagament”. En aquesta línia, proposen que s’afegeixi una “tarifa per ús” al sistema d’abonament anual previst.

 

Font: Diario de Mallorca / PSOE – PALMA



Posted març 28th, 2012 by pedalejant and filed in Palma

3 Responses to “El PSIB censura que només funcionen 75 bicis públiques de les 336 del servei”

  1. Salvador escrigué:

    No me extranya. Nunca he creido en la eficacidad de estos sistemas de prestamo de bicicletas municipales. Me parece que daria mejor servicio un sistema de aparcamientos seguros para bicicletas personales, aunque fueran de pago. Los ayuntamientos deberian invertir el dinero en mejorar la seguridad de los ciclistas en el trafico y contra el robo de bicis en lugar de gastarlo en sistemas de prestamo que requieren mucho mantenimiento.

  2. Stefan Nolte escrigué:

    Massa Crítica ens facilita aquesta foto, denunciant la deixadesa que pateix BiciPalma -fins al punt de tenir una estació que es fa servir habitualment com a aparcament-.

    Deixadesa BiciPalma

  3. Pues una pena… parece que no está bien llevado porque en otros sitios funciona bien.
    Salud y pedal

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.