La Platja de Palma acollirà la segona edició del Roadbike Festival entre els dies 13 i 16 d’abril

El tinent de batle de Cultura i Esports, Fernando Gilet, ha presentat aquest matí, en el marc del castell de Bellver, la segona edició del RoadBike Festival, que tindrà lloc a la Platja de Palma.

Aquesta iniciativa, promoguda per l’editora Motorpress i patrocinada per Sigma compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palma. Té com a objectiu principal unir la promoció del ciclisme a través de la seva indústria i aficionats, i contribuir a la desestacionalització turística de Palma oferint un festival del món de la bicicleta no tan sols als aficionats de Mallorca, sinó també a tots els qui visiten l’illa. Gilet ha manifestat que amb la presentació de la 2a edició de la Roadbike Festival Mallorca “vàrem inaugurar un mes d’abril d’altíssima activitat ciclista, que trobarà continuïtat en altres esdeveniments que pròximament es presentaran”. A més, el tinent de batlia ha declarat que “el ciclisme és, ara per ara, el millor exponent d’èxit de la desestacionalització, i per això, hi continuarem apostant, invertint per a millorar, ampliar i donar continuïtat ¿amb tota la passió¿ a aquest puntal de la redefinició de l’oferta turística de Palma de Mallorca.” La fira, que romandrà oberta d’11 a 21 h, comptarà amb nombrosos expositors amb productes relacionats amb el món del ciclisme, com les darreres novetats de vestuari, bicicletes, alimentació, pròxims esdeveniments, etc. Es preveu una afluència de més de 20.000 persones relacionades amb el món del ciclisme entre turistes i aficionats. La visita a la fira, que serà totalment gratuïta, comptarà amb una marxa cicloturística el vespre, zona per a nins i diferents excursions guiades, on es podran provar les darreres bicicletes que hi ha al mercat. S’oferirà, d’aquesta manera, no tan sols una fira de la indústria de la bici, sinó també diferents activitats per a totes les edats. Per a finalitzar, Gilet ha convidat tots els ciutadans i visitants que durant els pròxims dies, del 13 al 16 d’abril, “s’acostin a la Radbike Festival, descobreixin i gaudeixin de la vitalitat que transmet el binomi Platja de Palma-ciclisme.”

Posted abril 13th, 2012 by pedalejant and filed in Palma

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.