Avui s’aprova el projecte de “Bicing” a Palma

Es va acostant el que altres ciutats ja fa anys que tenen; un servei de lloguer públic de bicicletes. Segons afirma el regidor de Mobilitat de Cort,  José Hila, avui s’aprova el projecte de préstec de bicicletes, el qual serà sufragat pel plan E amb una dotació de 800 000 euros. Això inclou la primera fase, la del casc antic, i es preveu que sigui operatiu a finals d’any. Posteriroment s’ampliarà el número d’estacions i bicicletes disponibles.

Les bicicletes es podran utilitzar mitjançant la targeta ciutadana, i es permetrà el transport intermodal gratuït durant mitja hora després d’haver agafat un autobús .

Entrada publicada per pamboli

Posted gener 27th, 2010 by pamboli and filed in General
Tags:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.