El Govern i Cort premien els usuaris més fidels del transport públic

La conselleria d’Agricultura i l’Ajuntament de Palma van lliurar ahir els premis als usuaris més fidels del transport públic. El guardó va consistir en viatges gratis fins a final d’any. Aquests premis s’emmarquen dins de la Setmana Europea de la Mobilitat.

En primer lloc es va premiar als usuaris de la targeta intermodal que més han utilitzat el metro i el tren durant aquest any. Els guardonats van ser Stoyanka Vasileva, David Trenado i Aura Nelly. El guardó als usuaris més fidels del servei de bicicleta pública del Govern va recaure en Beatriz Elena Yepes, Emparo Lleial i Bernadette Coll.

Per la seva banda, l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de Palma va lliurar diversos premis a la fidelitat en la targeta ciutadana. Jenny Margarita Corvera, Bàrbara Gómez i Adelmar Villaranga van ser els distingits en la categoria absoluta. En la categoria de menors de 16 anys el premi va recaure en Michel Nicolai Zapata, Joana Miquela Adrover i Roberto Alonso. En l’apartat de pensionistes els més fidels van ser Bartolomé Vera, Juan Rueda i Juan Tirat.

El conseller d’Agricultura, Gabriel Company, i l’edil de Mobilitat de Cort, Gabriel Vallejo, varen ser els encarregats de lliurar els guardons.

Font: Diario de Mallorca

Posted setembre 20th, 2012 by pedalejant and filed in General

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.