Presentades 864 sol·licituds al Bicipalma en quatre dies.

Des que el passat, dia 12 de novembre, es va iniciar el procés de renovació com a usuaris, el servei de la bicicleta pública fins a ahir, s’han rebut un total de 864 altes, segons va posar de manifest el regidor de Mobilitat Gabriel Vallejo. Tenint en compte que el termini per al procés de renovació o per donar-se d’alta en el servei finalitza el proper dia 18 de desembre, es preveu que el nombre d’usuaris de pagament sigui superior als 1.000 inicialment previstos.

Per poder donar-se d’alta a Bicipalma és imprescindible disposar de targeta bancària de dèbit o de crèdit, en la qual es carregarà l’abonament anual i els possibles excessos d’ús que es produeixin. A partir del proper dia 18 de desembre només podran utilitzar el servei els usuaris que hagin realitzat el procés d’alta o renovació i, per tant, segons s’indica des del servei de Bicipalma seran donats de baixa la resta. De moment només s’aplicarà l’abonament anual de quinze euros, que es farà efectiu a la fi del proper mes de febrer.

La primera mitja hora del servei és gratuïta, per la qual cosa els usuaris, en principi podran traslladar-se des de qualsevol estació a una altra sense recàrrec algun ja que per a realitzar el trajecte, en condicions normals, es tarda manco de 30 minuts.

Tots els càrrecs en la targeta que es puguin produir amb motiu de l’ús de Bicipalma es comunicaran al titular mitjançant correu electrònic abans de carregar-los al compte bancari, amb la finalitat de que pugui al·legar el que consideri oportú. Totes les comunicacions de càrrecs i d’al·legacions només es podran realitzar mitjançant correu electrònic o a través de la web del servei. (www.bicipalma.es).

Vallejo va reiterar ahir que, amb la finalitat de millorar el servei, a partir del proper dia 18 de desembre s’incrementarà el nombre de bicicletes disponibles amb 100 noves unitats.

El grup municipal del PSM-IV-ExM va exigir explicacions al regidor Vallejo pel que consideren una estafa als ciutadans perquè no es garanteix el servei malgrat que a partir de desembre serà de pagament.

Font. Diario de Mallorca

Posted novembre 18th, 2012 by pedalejant and filed in Palma

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.