Bicipalma estrenarà cent vehicles el 18 de desembre

Davant els dubtes d’usuaris de Bicipalma i del grup municipal socialista sobre l’interès de Cort a mantenir en bon funcionament del servei de bicicletes públiques, el regidor de Mobilitat, Gabriel Vallejo, va reiterar ahir que en dotze dies Bicipalma millorarà de forma considerable. El motiu és que el 18 de desembre posaran en circulació al voltant d’un centenar de nous vehicles, per la qual cosa gairebé es duplicarà el nombre actual. Així mateix, els usuaris tendran més facilitats en els seus desplaçaments, ja que l’Ajuntament ampliarà els horaris i reduirà el temps d’espera entre que deixen una bici i agafen una altra.

Bicipalma ja ha enviat un correu electrònic als usuaris informant d’aquestes novetats, encara que Vallejo va precisar ahir que fins al dimarts 18 no s’engegaran. A més, aquest dia es donaran de baixa els inscrits fins ara per utilitzar les bicicletes gratuïtament i que no s’hagin donat d’alta en el nou sistema, que serà de pagament.

No obstant això, el regidor de Mobilitat va recordar que els qui vulguin apuntar-se a Bicipalma desemborsant una quota anual de 15 euros poden fer-ho en qualsevol moment i no només abans del dia 18. Ara com ara ho han fet més d’1.500 persones i s’espera que s’inscriguin més quan comencin a funcionar les noves bicicletes.

Actualment hi ha unes 80 en ús, de les 300 adquirides en la passada legislatura. Vallejo va afegir que, a més, “sol haver-hi una mitjana d’entre 40 i 50 que estan en el taller de reparació”, que es troba en l’aparcament subterrani del carrer Manuel Azaña, cantonada amb Manacor. “Si es tracta d’una burxada, és fàcil de reparar i poden sortir al carrer ràpidament, però si és un selló trencat o falta alguna peça de la qual no hi ha recanvi, tarden molt més”, va explicar. Respecte a la resta, eren bicis inservibles o robades.

Font. Diario de Mallorca

Posted desembre 6th, 2012 by pedalejant and filed in Palma

One Response to “Bicipalma estrenarà cent vehicles el 18 de desembre”

  1. Rafael escrigué:

    LAs BICICLETAS nunca debieron ser GRATIS y sin una tarjeta de PAGO ELECTRONICA que la respaldase, ante la NO DEVOLUCION de un vehiculo, estoy cansado de ver BICICLETAS de BICI-PALMA tiradas por ciertas barriadas, o verlas circular de noche o fuera de Palma, se han ROBADO muchas bicicletas, pero como no se ha podido COBRAR a nadie por no devlverla, quienes SI las hemos pagado hemos sido los Ciudadanos de Palma, y NO las hemos usado NUNCA !!!!!!!!!!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.