Visita Es Baluard per només 2 euros si hi vas en bici

El Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma, Es Baluard, ha posat en marxa una oferta que premia els visitants ciclistes. Es tracta d’una rebaixa força important si tenim en compte que el preu general és de 6 euros, tres vegades més car. S’ha habilitat un aparcament per a bicicletes al mateix recinte d’Es Baluard, situat al davant de les portes de vidre per on s’entra al museu, tal com apareix a la fotografia.

baluardbici3

Actualment, i fins dia 2 de maig es pot gaudir de l’exposició temporalJuan Uslé. Nudos y Rizomas”. És la primera exposició individual de l’artista santanderí a les Illes Balears, reunint un total de 21 pintures realitzades entre els anys 1993 i 2009. Són obres de colors vibrants i de grans contrasts entre geometries i els gests.

Juan Uslé

També es poden visitar la resta d’exposicions, algunes d’elles de caràcter permanent, que són “Paisatges Creuats: Modernisme-Postmodernitat”, “Dona, Dona”, “Ceràmiques de Picasso”, “Diàlegs en l’Abstracció” i “Sala Joan Miró”. Recordau que l’horari d’hivern del museu és de 10 a 20 hores, i els dilluns roman tancat. Si encara no vos heu animat, recordau que aquest diumenge 28 de febrer, en motiu de la celebració del dia de les Illes Balears, i en el marc dels actes de celebració del sisè aniversari del museu, l’entrada serà gratuïta.

baluardnocturn2

Entrada publicada per pamboli

Posted febrer 26th, 2010 by Joan Lladó and filed in General

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.