Blanquerna tornarà a ser dels vianants.

Blanquerna vetarà definitivament l’accés als cotxes. El portaveu de l’equip de Govern municipal a Cort, Julio Martínez, ha anunciat aquest dijous que el cèntric carrer de Palma serà «cent per cent per als vianants», una proposta que el PP presentarà al Ple de l’Ajuntament de Palma per via d’urgència, i que comptarà amb el suport dels grups de l’oposició.

Martínez ha detallat que es tracta d’una «decisió política» que per a fer-se realitat haurà de ser estudiada pels tècnics municipals, però que compta amb el consens dels veïns de la zona, que, segons ha apuntat, és el que cercaven els populars quan estaven a l’oposició durant la passada legislatura.

Per la seva banda, la portaveu del grup municipal socialista, Aina Calvo, s’ha mostrat «molt contenta», perquè Blanquerna torni a ser per als vianants, ja que «no hi ha ningú a aquesta ciutat que no sàpiga que la peatonalització i les obres de Blanquerna formen part de l’herència socialista», de la qual ha destacat que se sent «profundament orgullosa» i per la qual el PSIB va fer «molta feina».

El portaveu municipal de MÉS per Palma, Antoni Verger, ha afirmat que la seva coalició està «satisfeta» per aquesta «victòria ciutadana», encara que ha assenyalat que «ha costat que el PP arribi a entendre que hi havia una majoria ciutadana favorable a què Blanquerna sigui per als vianants».

Font. Diari de Balears

Posted març 21st, 2013 by pedalejant and filed in Palma

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.