Nou passeig entre Sant Agustí i Gènova.

Gènova i Sant Agustí estan units des d’ahir gràcies d’un nou passeig. Vianants i ciclistes podran desplaçar-se d’un barri a un altre sense posar en lloc la seva vida. Aquest projecte ha costat amb un pressupost de 802.664 euros executat per l’Ajuntament de Palma amb els fons del Pla E.

La passarel·la connecta el poliesportiu Rudy Fernández de Sant Agustí amb el cementiri de Gènova. Així mateix, aquest tram dóna continuïtat a la plataforma construïda pel Consell de Mallorca que enllaça la Base General Asensio amb el barri de Gènova.

La suma d’aquests projectes connecta Sant Agustí amb el carril bici de l’Avinguda de Picasso. Aquest enllaça amb el carril bici del Parc de Sa Riera i, finalment, fins a les avingudes. Amb aquesta obra, els veïns de Gènova i Sant Agustí podran accedir amb bicicleta fins al centre de Palma de manera segura.

El passeig té una amplària de quatre metres i una longitud de 726 metres. La batlessa de Palma, Aina Calvo, durant l’acte d’inauguració va ressaltar la implicació ciutadana. “No és fàcil guanyar terreny al cotxe. En aquest cas s’ha pogut aconseguir gràcies a la col·laboració de tots”, Calvo va agrair també públicament a tots els propietaris que han cedit part dels seus terrenys per a fer la passarel·la.

Entrada publicada per pedalejant

Posted febrer 27th, 2010 by pedalejant and filed in General

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.