Sisena BICIFESTA

Diumenge que ve 28 de març de 10.00 a 14.00 hores se celebrarà la sisena Bicifesta amb un circuit tancat d’uns 3 quilòmetres que recorrerà els tres carrils de la corona interior de Avingudes i els tres carrils de la corona interior del Passeig Marítim fins a Avinguda Argentina. No es tallarà al transit rodat en Avinguda Argentina, Passeig Mallorca, Avinguda Portugal i Avinguda Alemanya. En aquest tram, el recorregut discorrerà pels carrils bici que hi ha habilitats (Parc de sa Faixina, Passeig Mallorca i Avingudes fins Comte Sallent). El passat mes de febrer no es va poder celebrar la Bicifesta perquè coincidia amb els actes de celebració del Dia dels Illes Balears. Ara, amb l’arribada de la primavera i el bon temps, torna la Bicifesta amb les activitats habituals i la segona edició del passeig familiar amb bici.

 

Passeig familiar amb bici

A les 12h començarà un passeig amb pares, nins i monitors que sortirà des de l’arc instal·lat davant la Plaça d’Espanya.

El recorregut serà el següent: Avingudes en direcció a la mar, Passeig Marítim, carril bici de sa Faixina, carril bici del Passeig Mallorca i carril bici de Avingudes fins a Comte Sallent. De Comte Sallent fins a la Plaça d’Espanya el recorregut es farà per la vora via.

Es tracta d’un passeig lúdic on els pares i nins podran gaudir de la ciutat amb bici i podran tenir un major coneixement dels carrils que hi ha a Palma.

Els participants s’haurien d’inscriure i se’ls donarà un dorsal per a sortejar entre els participants una sèrie de regals.

 

Bicicurses infantils

2 Carreres per a nins d’entre 5 i 8 anys. A les 11.00h i a les 11.30h. Comencen en la Avinguda Comte Sallent i finalitzen a la Plaça d’Espanya.

2 Carreres de nins d’entre 8 i 12 anys. A les 11.00h i a les 11.30h. Comencen en la Avinguda Comte Sallent i finalitzen en la Plaça d’Espanya.  

Inscripcions el mateix dia en la Plaça Espanya.

Diploma de participació pels participants.

Medalles als 3 primers classificats en cada carrera.

 

Circuit de seguretat vial de la Policia Local de Palma

Circuit de seguretat vial per a nins. A la Plaça d’Espanya.

 

Zona de jocs infantils

Futbolí gegant IME amb monitor. A la Plaça d’Espanya.

Castells inflables. A la Plaça d’Espanya.

2 taula de tennis-taula. A la Plaça d’Espanya.

2 Camps de bàdminton i 2 tennis. A la Plaça d’Espanya.

Espai de bàsquet.

Jocs de raqueta.

Zona de psicomotricitat infantil.

 

Préstecs de bicicletes

S’habilitarà un punt de lloguer a la Plaça d’Espanya.

Preus lloguer de bicicletes: 2 euros (si disposes de targeta ciutadana/targeta verda o targeta del Club Diario de Mallorca). Resta: 5 euros.

Concurs Bicidibuix

Concurso infantil sota el tema “En bici per la meva ciutat”.

Muntarem unes taules normals per als nins més grans i unes petites per a nins petits, perquè durant tota la jornada puguin anar fent dibuixos.

A les 13.30h es seleccionarà el dibuix guanyador i el regal serà la bici d’El Corte Inglés. Tots els dibuixos seran exposat en uns panells.

 

Esperem que amb l’arribada del bon temps, superi l’èxit de les edicions anteriors

 

                                                                                                                                                                                                   Entada publicada per pedalejant

Posted març 26th, 2010 by pedalejant and filed in General

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.