Mou-te B arriba a Manacor

Ahir al matí es va presentar el nou servei de préstec de bicicletes “mou-te B” a Manacor; després de la gran acollida als punts de la Universitat de les Illes Balears, a l’Estació Intermodal de Palma i al punt d’informació a l’usuari del transport públic d’Inca.

D’aquesta manera, es posaran a disposició dels usuaris del transport públic 13 bicicletes Mou-te B al vestíbul de l’estació de Manacor. Aquest servei va dirigit als titulars de la Targeta Intermodal i en poden fer ús si, prèviament, el mateix dia, han cancel·lat un viatge en qualsevol dels serveis integrats (metro, tren o bus), amb la signatura d’un contracte de cessió i responsabilitat. Als usuaris, a part de les bicicletes, se’ls ofereix un pany de seguretat, un casc, una armilla i unes normes bàsiques d’ús de la bicicleta.

El punt de recollida i de retorn de les bicicletes és el punt d’informació al vestíbul de l’estació de tren, i es troba disponible per als usuaris de dilluns a divendres de 07.00- 20.00 h.

Entrada publicada per pamboli

Posted abril 30th, 2010 by pamboli and filed in General

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.