Mallorca 312. Marxa Cicloturística Internacional

Si creus que ets capaç de tot, si necessites un nou repte. Si t’agrada el mar i la muntanya. Si vols conèixer un dels racons més espectaculars de la Mediterrània al complet. Si et prens la vida amb calma i no mires el rellotge. Si t’agrada l’esport sense necessitat de competir. Si els quilòmetres són per a tu només cartells que algú clava a la vorera de la carretera. Si vols viure una aventura…

Mallorca 312 és el nou repte que neix el 5 de juny de 2010. 312 quilòmetres pels llocs més increïbles de l’illa més gran de les Balears. 14 hores per aconseguir-ho. Sol, platja, muntanya, ciclisme i amistat. Aquests són els ingredients d’una aventura nova i única per als amants de la bicicleta.

Més informació i inscripcions a http://www.mallorca312.com/

Entrada publicada per pamboli

Posted maig 3rd, 2010 by pamboli and filed in General

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.