Suport del petit comerç a la BICIFESTA

Ahir, darrer diumenge de maig, es va celebrar una nova edició de la BICIFESTA, una iniciativa de l’Ajuntament de Palma per impulsar el transport sostenible en bicicleta.

La novetat de la vuitena trobada, fou les bicicletes que es varen regalar als usuaris més assidus al autobús de la EMT, als nins guanyadors d’un concurs de dibuix sobre transport saludable i a més, a cinquanta clients del petit començ, als quals pots arribar a peu o en bici. Encara hi ha una altra oportunitat per guanyar el sorteig impulsat per la patronal Pimem, per què el proper dissabte 5 de juny, repartiran cinquanta bicicletes més durant la Fira del Medi Ambient, de la qual ja parlarem dies passat de les activitats que es duran a terme.

Una vegada més la plaça d’Espanya de Ciutat s’ompli de milers de ciutadans que seguiren totes i cada una de les activitats organitzades per l’Ajuntament. Els nins de tres a dotze anys varen aprendre educació vial on la Policia Local  a través d’un circuit de minikarts amb senyals de transit ensenyaven a que des de ben petits s’acostumin a les diferents senyals. També es va organitzar aprofitan els bon temps, una sessió de step amb la instal·lació de diverses  bicicletes estàtiques a tota la plaça.

Ens alegrem de nou de la bona acollida d’aquest model de ciutat.

2010-05-30_IMG_2010-05-30_21_19_40_l11dp002

Posted maig 31st, 2010 by pedalejant and filed in General

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.