A Palma volem carril bici

La majoría de la gent vol carril bici, o això és el que se n’estreu de l’enquesta realizada des de PalmaEnBici.com, oberta el 17 de maig dintre el fòrum del mateix web.

I és que més enllà de la injustificada polèmica inicial, el carrils bici han passat a ser un element habitual i normal de la ciutat de Palma. De l’enquesta se n’extreu també que la majoritaria dels participants estan en general força contents amb els carrils bici, si bé més de la meitat opinen que n’hi ha algún que cal millorar.

I ja per acabar, practicament ningú s’oposa al carril bici d’Avingudes, que fou el més polèmic amb diferència, però que ha passat ja a ser un element indispençable per a la mobilitat, tant de les avingudes, com de tota la ciutat de Palma.

enquesta

Entrada publicada per pamboli

Posted juliol 13th, 2010 by pamboli and filed in General

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.