Un ciclista, en estat crític pel xoc amb un bol·lard a Palma

Un ciclista de mitjana edat sofrí lesions gravíssimes ahir de matinada pel xoc amb un pal de ferro en un carrer de Palma. Durant una hora, els sanitaris tractaren d’estabilitzar-li les constants vitals al carrer i després l’evacuar a un centre hospitalari en estat crític. D’acord amb les dades facilitades per les fonts sanitàries i policials, l’accident va tenir lloc cap a la una i mitja de la matinada. Un ciclista de devers 40 anys circulava a una velocitat considerable pel carrer de Gabriel Maura, entre el d’Aragó i el d’Eusebi Estada. Una dona amb un cotxet de bebè, que es passejava per la vorera, va veure que l’avançava i va sentir tot d’una un gran estrèpit. A continuació, el va veure estès damunt l’asfalt, devora un bol·lard dels utilitzats perquè els vehicles no pugin a la vorera.

Diverses ambulàncies del 061 en varen ser alertades i mitja dotzena de sanitaris i metges, amb el suport de les patrulles de la Policia Local, començaren a prestar els primers auxilis a la víctima, que estava inconscient. Pareix que l’home, que duia guants, tenia una contusió forta després d’haver xocat amb el piló de ferro. Durant gairebé una hora, els professionals mèdics provaren desesperadament de controlar-li les constants i, per fi, quan varen tenir garanties que podia arribar a l’hospital, n’ordenaren l’evacuació urgent.

En paral·lel, els agents de la Policia Local obriren una investigació allà mateix per aclarir les circumstàncies de l’accident i el que es desprèn de les primeres dades és que el ciclista va caure de manera fortuïta. Els funcionaris varen parlar amb alguns vianants i veïns i ningú no havia vist cap altre vehicle implicat en el sinistre, per la qual cosa sembla gairebé segur que l’home perdé el control tot sol i acabà xocant amb violència contra el pal de ferro esmentat.

http://dbalears.cat/actualitat/Balears/un-ciclista-en-estat-critic-pel-xoc-amb-un-bol-lard-a-palma.html

Entrada publicada per pedalejant

Posted juliol 17th, 2010 by pedalejant and filed in General

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.