Gènova i Son Rapinya queden unides per un nou carril bici

L’Ajuntament de Palma estén la xarxa per als usuaris de la bicileta

L’àrea de Mobilitat de l’Ajuntament de Palma ha habilitat un nou tram de carril bici al camí dels Reis, que uneix la rotonda de Gènova amb el col·legi Mare Alberta i que permet incorporar a la xarxa de carrils bici un total de 1.280 metres. Així, la xarxa arriba als 43,2 quilòmetres.

Així ho ha donat a conèixer aquest dimarts el regidor de Mobilitat de Palma, José Hila, qui ha informat que el carril bici, de doble sentit, s’ha senyalitzat a la calçada. A més, ha afegit que aquest nou carril bici uneix Son Rapinya amb Gènova i dóna resposta a una reivindicació dels veïns de la zona, que demanaven poder anar a la zona de Gènova en condicions de seguretat.

A més, aquest carril bici enllaça amb el carril bici de l’Avinguda Picasso i el de Son Moix. Així, es dóna continuïtat a la xarxa amb un nou tram que permet un nou itinerari per la ciutat.

Xarxa

Actualment, la xarxa de carrils bici es compon del de Camí de Jesús, que permet unir els polígons de Can Valero i Son Valentí i prolonga el carril bici de Camí dels Reis fins a la rotonda del Camí de la Vileta; el de l’Avinguda Picasso, que enllaça l’eix situat en Son Moix amb el passeig per a vianants de Gènova; el d’Avingudes, que uneix el Passeig Mallorca amb el del Passeig Marítim; i el de la Carretera de Valldemossa, que uneix el carril bici que va a la UIB amb les Avingudes pel carrer Blanquerna.

A més, la xarxa també està format pel carril bici de Salvador Dalí; i el de Son Suredeta-Mare Alberta, que enllaça Son Rapinya amb Gènova; així com pels eixos Balmes-Andreu Torrens; Sa Feixina-Miquel dels Sants Olivers i Façana Marítima.

Font

Entrada publicada per pamboli

Posted juliol 20th, 2010 by pamboli and filed in General

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.