El PP i UM acorden mantenir els carrils bici

El PP i UM canvien la proposta de supressió del carril bici d’Avingudes i altres zones de Palma i pacten que aquest vial sigui “rectificat” previ estudi per donar una alternativa a l’actual traçat. Mentre aquesta altra opció no estigui analitzada i dissenyada, l’actual xarxa es mantindrà.

“Els ciclistes que estiguin utilitzant actualment el carril bici d’avingudes poden estar tranquils perquè fins que no s’hagi trobat una alternativa, la proposta no reconeix que s’hagi de rectificar aquest carril”, ha aclarit el portaveu del PP de Palma, Julio Martínez, després de pactar el nou redactat de la proposta.

Aquest acord per modificar la proposta d’UM en referència al carril bici s’ha pres avui al ple ordinari de l’Ajuntament de Palma corresponent al mes de setembre, en què han intervingut diverses federacions i associacions de veïns i empresaris en defensa del manteniment dels carrils.

No obstant, l’antiga proposició ha quedat sobre la taula i la nova no es podrà votar, en principi, fins al pròxim ple perquè la transacció només la pot realitzar un membre de l’equip de govern, segons marca el reglament plenari.

Entrada publicada per pedalejant

Posted setembre 27th, 2010 by pedalejant and filed in General

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.