DEMOSTREM-HO! Acció de simulació a Avingudes

Des del GOB organitzam una moguda important aquest proper diumenge en motiu del Dia Internacional de solucions climàtiques.

Ens hem sumat a les iniciatives que hi haurà per tot el planeta, coordinades pel moviment 350.org i imaginau-vos… trànsit d’avingudes tallat, 125 persones per simular el transport en diferents modes de transport tot comparant l’ocupació de l’espai amb 100 cotxes, dos autobusos, bicicletes i la simulació de

l tramvia, les emissions de Co2 i els decibels emesos… un desplegament d’organització potent, càmeres gravant el desenvolupament de l’acció i al final…. la demostració visual de que el transport sostenible és la millor opció.
Una evidència per sensibilitzar la societat i per enviar un missatge polític: si podem posar-nos nosaltres, la societat, a cercar solucions, som-hi. Vostès també.

Aquesta prova es va celebrar a Estrasburg al 1990 amb caràcter pedegògic i a Barcelona l’any 2009 amb l’objectiu de demostrar que la mobilitat sostenible és la solució a la congestió de la ciutat. Al seguent enllaç teniu un video de la simulació que es va fer a Barcelona:
http://www.tv3.cat/videos/2878870

Hi vendreu?

 

 

Apuntau-vos telefonant al GOB o enviant-nos un correu electrònic a info@gobmallorca.com

 

Posted octubre 8th, 2010 by pedalejant and filed in General

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.