Casc que fa olor al trencar-se

Sabem que després de patir un cop, els cascs han de reemplaçar-se. A vegades però, tenim un casc guardat des de fa anys que no sabem quin estat està, encara que aparentment no presenti desperfectes. I no volem llançar-lo si no fa falta!

Per solucionar-ho, el Fraunhofer Institute for Mechanics of Materials IWM de Freiburg amb cooperació amb el Fraunhofer Institute for Environmental, Safety and Energy Technology UMSICHT de Oberhausen, han creat un nou casc que desprèn olor al trencar-se. Està elaborat amb microcapsules que contenen olis olorosos. Al patir un cop, les microcápsules es trenquen i alliberen els olis, desprenent una olor característica. Així no tenim cap dubte.

Per a mes informació (en anglès) clicau l’enllaç


Posted octubre 23rd, 2010 by Stefan Nolte and filed in General

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.