Dos anys de carril bici… a Avingudes?

Congrés del Partit Popular de Palma a la vista, per triar al candidat a Cort a les properes eleccions de l’any 2011. La cosa està entre dos històrics del Partit, Francesc Fiol, Conseller de Sanitat durant el primer govern de Jaume Matas i conseller d’Educació en el darrer Govern Matas i el veterà militant José María Rodríguez, conseller d’Interior durant el darrer Govern de Jaume Matas. Després de les presentacions d’ambdues candidatures fa uns dies. L’èxit de la presentació de Fiol ha derivat en que molts pensin què Rodríguez hauria de retirar-se.

El quit de la qüestió ha sorgit després de la primera promesa electoral de Rodríguez, i és que assegura que si és president del PP de Palma eliminarà el carril bici d’Avingudes. Supòs que s’oblida que encara ha de guanyar unes eleccions. El motiu del ex conseller d’Interior és perquè produeix inseguretat als ciclistes i als vianants… idò si és així recuperem el carril pels cotxes, i que vehicles i ciclistes comparteixin el mateix vial amem quants accidents es provoquen, ara que, cada vegada es veuen més ciutadans pel carril bici. O per altra banda, infringit les normes, els ciclistes obtin per circular per la voravia compartint espai amb els vianants… per mi això és més insegur.

La direcció nacional del Partit Popular ha decidit celebrar les eleccions a la Junta Territorial de Palma en un sol dia i no en quinze com volia José María Rodríguez, ens trobam així amb el seu primer cop. A més durant la presentació de la candidatura del seu contrincat, Francesc Fiol es pogué veure acompanyat de bona part de la cúpula del Partit Popular: la ex presidenta del PP Balear, Rosa Estaràs, l’actual president José Ramón Bauzá, els dos vicepresidents regionals Pere Rotger i Toni Pastor (batles d‘Inca i Manacor), el president del PP a Mallorca Joan Rotger i l’ex batle de Palma, Joan Fageda.

El temps dirà i esperam que el carril bici no corri perill.

1240785785_e8b8baade0

José María Rodríguez, candidat al PP de Palma

Posted octubre 8th, 2009 by pedalejant and filed in General

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.