En marxa el GPS cicloturístic de Mallorca

S’ha presentat a la Fira de Turisme de Londres (WTM) un GPS amb suposadament 58 rutes cicloturístiques de l’illa amb un recorregut total de 4.625 quilòmetres.

El sistema ha estat presentat a la premsa britànica i a les agències especialitzades del sector a la seu de National Geographic de la capital britànica.

La iniciativa ha estat a càrrec de la presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol; la consellera d’Economia i Turisme, Isabel Oliver, i la directora de la Fundació Mallorca Turisme, Mar  Suau.

Segons la Fundació Mallorca Turisme, aquest nou GPS de rutes cicloturístiques es pot trobar a la pàgina web d’informació turística del Consell de Mallorca http://www.infomallorca.net/turismo/ciclisme.html i permet  o esperem que permetrà descarregar els recorreguts en format pdf (imprimibles), per facilitar la planificació prèvia de les rutes, i en navegador per a la consulta detallada “in situ”.

D’aquesta manera l’usuari podrà consultar de cada ruta el nivell de dificultat, l’orografia, els serveis disponibles en la ruta (restaurants, hotels, centres de salut, distància entre nuclis urbans) i informacions turístiques (llocs emblemàtics o d’interès paisatgístic, visites culturals).

Les 58 rutes cicloturístiques de Mallorca són circulars i parteixen des de diferents punts de partida com Palmanova, Palma, Platja de Palma, Llucmajor, Alcúdia i Cala Millor.

Posted novembre 10th, 2010 by Stefan Nolte and filed in General

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.