BICICLETADA “SALVEM SES FONTANELLES”

El PSM-EN i els Joves d’Esquerra Nacionalista (JEN-PSM) de Palma han realitzat aquest dissabte una jornada festiva a la qual han assistit unes 80 persones per reivindicar la protecció dels valors patrimonials, etnològics i històrics de l’entorn de Ses Fontanelles i rebutjar el projecte de centre comercial que el PRI preveu realitzar a la zona i que amenaça aquests elements.

Durant la jornada ha tingut lloc una “bicicletada” reivindicativa que ha sortit des del Parc de la Mar fins als terrenys de Ses Fontanelles, a Can Pastilla. L’acte ha comptat amb la presència dels secretaris generals del PSM-EN, Biel Barceló, i de la Federació nacionalista de Palma, Antoni Verger, entre altres.

Els assistents han visitat els elements patrimonials situats en els terrenys en els quals està prevista la construcció del centre comercial i han pogut comprovar l’alt valor etnològic i històric de la zona.

Verger ha afirmat que “tots aquests elements són una oportunitat per oferir un producte turístic basat en els valors patrimonials i etnològics de Mallorca, i les autoritats ho haurien d’aprofitar”.

62974-bicicletada-1

Entrada publicada per pedalejant

Posted novembre 14th, 2010 by pedalejant and filed in General

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.