Demostrat!

El diumenge 24 d’octubre al matí, el GOB va representar l’espai consumit pel transport de passatgers en diferents modes a les Avingudes en una demostració inèdita a Palma.

La mobilitat sostenible s’ha posat a prova a l’Avinguda Compte Sallent amb un èxit rotund. Gràcies a més de 150 voluntaris s’ha demostrat l’enorme capacitat de la mobilitat sostenible per fer front a la congestió urbana i millorar la qualitat de vida a la ciutat, al mateix temps que es redueix de manera significativa l’emissió de gasos d’efecte hivernacle.

- 64 cotxes – Amb una ocupació de la via pública prop de 800 m2,  omplint els 3 carrils de l’Avinguda Compte Sallent des del carrer Francesc de Borja Moll fins gairebé l’alçada del creuament amb Avinguda Alemanya,  més de 112 metres de llargària per 7 d’amplada, a raó d’1,2 ocupants per a cada vehicle (ocupació mitjana a la Ciutat de Palma), 64 cotxes transportaven tan sols 77 passatgers.

- 1 autobús de gas natural amb una capacitat de 90 passatgers amb una llargària de 12 metres i una amplada de 2,5 metres i una ocupació estàtica de 30 m2.

- 2 vagons de tramvia amb 120 passatgers (la capacitat del tramvia projectat a Avingudes, amb 4 vagons és de 236), amb una llargària de 9 metres per vago i una amplada de 2,4 metres i una ocupació estàtica de 43,2 m2.

· 120 persones sense motor, a raó d’1m2 per persona a peu i 1,5 m2 en bicicleta.

Les imatges parlen per si soles:

Posted novembre 1st, 2010 by pamboli and filed in General

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.