Blanquerna només serà per a vianants

La batlessa de Palma, Aina Calvo va aprofitar la inauguració de l’eix cívic del carrer Fàbrica per anunciar que el carrer Blanquerna serà totalment per als vianants a partir del dimecres dia 22 de desembre, després de la presentació de més de 3.000 firmes de veïnats, de les quals 45 corresponen a comerciants, l’associació Massa Cívica i Mou-te per Ciutat per a què passi a ser una zona lliure de vehicles.

A partir de dissabte dia 18 s’instal·laran les senyals provisionals i en els propers dies s’informarà a veïnats i ciutadans que aparquen en aquest carrer, que a partir de dimecres només serà per a vianants i que ni es podrà circular ni estacionar. A més s’eliminarà la zona blava d’ORA. Es garantitzarà el pas de vehicles pels carrers transversals que travessin Blanquerna i l’accés als guals i garatges.

Posted desembre 18th, 2010 by pedalejant and filed in General

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.