33 DIADA CICLISTA “SANT SEBASTIÀ”

33diadaciclista

El proper 20 de Gener es celebra a Palma la 33 Diada Ciclista de Sant Sebastià. La sortida serà a les 12h de la Plaça de Cort i el recorregut continuarà per el casc antic fins a arribar al Parc de la Mar seguint per Antoni Maura, Passeig del Born, Carrer Unió, La Rambla, Avingudes, General Riera, Carrer Jesús, Salvador Dalí i finalitzant al Palau d’Esports de Son Moix on es celebrarà una gran festa amb sorteigs de regals.

Aquest any s’entregaran premis per al participant de major edat, al més jove, a la millor disfressa, a la bicicleta més original i al grup de centre escolar més nombrós i atractiu.

Les inscripcions són gratuïtes i es podran fer el mateix dia de Sant Sebastià a la plaça Major, al carrer Palau Reial i a la plaça Espanya a partir de les 10h del matí. Per agilitzar la teva inscripció, pots descarregar-te aquí el full d’inscripció i dur-lo imprès i emplenat als punts d’informació i inscripcions, on es repartiran els dorsals entre les persones inscrites.

Si vols optar al premi de grup escolar més nombrós, envia’ns el llistat de participants del teu centre per mail a registre@ime.a-palma.es abans del dia 14 de gener de 2011, amb les dades de contacte del responsable del grup. Descarrega’t aquí el full d’inscripció per grups escolars amb tota la informació.

Posted gener 15th, 2011 by pedalejant and filed in General

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.